Poslat produkt e-mailem
V této knize naleznete téměř 90 receptů na pokrmy s levandulí a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i pěstitelské rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat. Sbírka kuchyňských levandulových receptů pokrývá široké spektrum pokrmů - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi. Díky vlastním vypěstovaným rostlinkám pak můžete vyrobit svým přátelům nebo sobě jen tak pro radost neobvyklé dárky vonící levandulí: levandulové kosmetické výrobky (oleje, mýdla, masti, krémy), které provoní koupelnu, zjemní pokožku či zaženou obtížný hmyz, nebo dopisní papíry dekorované sušenou levandulí, svazek z levandule pro nevšední zážitek v domácí sauně, levandulové věnečky, polštářky, vonné paličky do skříně či auta… Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz). Společně s manželem chová mnoho domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku.
Zařazeno do kategorií:
Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.
Pár běžných surovin a výborné zd...
Známá nutriční specialistka česk...
Oproti klasické troubě má čtvrti...
365 receptů s použitím stévie sl...
Fenomenální kuchařský bestseller
Veselá, ukecaná, poctivá a boube...
Další přírůstek do úspěšné Edice...
Kulinářská kniha od Romana Vaňka...