x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Miminko mluvící Little Love, Vtech 34cm na baterie

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
570560056678
EAN kód:
3417761539286
Výrobce:
Popis zboží
Další z velké řady "chytrých" hraček od Menungu.

Little Love Vtech je úžasné miminko, které toho nejenom spoustu napovídá, ale i opakuje a pamatuje si, co děti říkají. Miminko se postupně "vyvíjí" od narození až do doby, kdy už si také samo zazpívá známé písničky.
Po vyjmutí miminka z obalu mu vložte do úst dudlík. Vytažením dudlíku z úst miminko aktivujete do prvotního režimu - narození. V tomto období má miminko nejmenší slovní zásobu a i hlásek je více „miminkovský". Nechybí ani typické zvuky jako je cucání dudlíku, pití z lahvičky, říhnutí, zívání, smích...
Zábavnou hrou a péčí o miminko se lze snadno dostat do úrovně 2. Tedy do úrovně, kdy je miminko starší, zná více slov a má i lepší výslovnost. Miminko používá nejenom vlastní slovní zásobu, ale učí se také nová slova od dětí.

V další (nejvyšší) úrovni už umí miminko zazpívat 4 známé české písničky (Holka modrooká, Pec nám spadla, Šla Nanynka do zelí a Spi děťátko spi). Tyto písničky nejenom umí zazpívat, ale zábavnou formou, kdy občas záměrně vynechává část textu, učí děti slova písně a rozvíjí jejich hudební cítění. 3 obrázkové knížky, které jsou součástí balení, představují dětem věci z domácnosti, zvířátka, jídlo a pití.

Napájení na 2 AA baterie (součást balení)


Parametry

EAN kód:
3417761539286

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.