x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Poslední hodina

na externím skladě
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
KNW0282011
EAN kód:
9788074982507
Autor:
Deaver Jeffery
Výrobce:
Domino
Popis zboží

Vyšinutý vrah, který zhudebňuje poslední chvíle svých obětí... Ano, to je případ jako stvořený pro Lincolna Rhyma!

Za bílého dne byl z newyorské ulice unesen obchodní cestující. Tak to alespoň popsala devítiletá dívka, jediná svědkyně události. Na místě zločinu zanechal pachatel symbolický vzkaz: miniaturní oprátku. Takto znepokojivý popis místa činu je pro Lincolna Rhyma neodolatelným lákadlem. Společně s Amélií Sachsovou se pustí do ohledávání a vyhodnocování vodítek, ale pak dojde k nečekanému zvratu. Z italské Neapole je hlášen naprosto stejný případ...

Jak obětí přibývá, vyvstává na povrch další bizarní libůstka tohoto pachatele: nahrává poslední dech svých obětí a jako samozvaný milovník hudby záznamy upravuje a následně zveřejňuje na internetu. Jak se zdá, Rhyma a Sachsovou čeká ve všech ohledech výjimečný případ, protože jejich protivník se tentokrát skrývá v temných stínech po celé zeměkouli.


Jeffery Deaver (nar. 6. května 1950)


Americký autor detektivních románů.

Narodil se v americkém státě Ilnois v Glen Ellyn. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem dvaceti tří románů a dvou sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Parametry

ISBN kód:
9788074982507
EAN kód:
9788074982507
Rok vydání:
2017
Vazba:
pevná, vázaná
Počet stran:
600

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.