x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Únikovka - Zkáza Londýna

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
57143020071
Výrobce:
Albi
Popis zboží

Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč.

I karetní hra Únikovka - Zkáza Londýna je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit.

Tajný agent si vás zvolil jako ty nejlepší detektivy ze Scotland Yardu pro nebezpečnou misi nejvyšší priority. Londýn je v ohrožení a je jenom na vás, jestli se dočká zítřejšího dne. Zvládnete najít všechna čtyři ukrytá zařízení a deaktivovat je ještě před půlnocí, nebo je osud Londýna zpečetěn?
Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nebo kolegů (lze hrát i v jednom hráči) nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč.
I karetní hra Únikovka je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni - Únikovka je totiž kooperativní hra, tudíž hrají všichni hráči spolu a ne proti sobě.
  • Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit.
  • Zvládnete vyřešit unikátní rébusy tohoto dobrodružství včas?
  • Hra Únikovka - Zkáza Londýna obsahuje: 60 velkých karet.



Parametry

Věk:
12+
Doba hraní:
60+ min
Hráči:
1-6
Rok vydání:
2018

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.