x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

VTech Kidizoom Smart Watch modré s fotoaparátem a videokamerou

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
570560055954
EAN kód:
3417761557037
Výrobce:
Vtech
Popis zboží

Kidizoom Smart Watch jsou dokonalé náramkové hodinky pro děti s přehledným dotykovým displejem. Hodinky ukazují nejenom čas, ale lze s nimi fotit, natáčet video nebo je i použít jako diktafon pro hlasové nahrávky

Hodinky mají vestavěnou Li-ion polymerovou baterii a nabíjí se přes Mikro USB kabel, který je součástí hodinek Kidizoom Smart Watch. Možný přenos souborů do počítače přes USB kabel. Hodinky jsou vysoce odolné. Obsahují 128MB interní paměti pro zhruba 900 fotografií nebo 15 minut videa.

  • Obsah balení: hodinky, USB kabel, návod.
  • Věk: 5 - 12
  • Baterie: Li-ion polymerová
  • Výdrž baterie: malé používání 2 týdny, běžné používání 2-3 dny, maximální užití 1 den
  • Materiál: plast
  • Rozměry: délka pásku 22 cm, hodinky 5 x 1,7 x 5 cm, displej 2,5 x 2,5 cm

Součástí jsou i 3 zabudované hry.

Hodiny nabízí opravdu obrovské množství zobrazení času.Vybírat si můžete z analogového nebo digitálního zobrazení. Navíc pro každé zobrazení si můžete vybírat z desítek motivů a barevných schémat.

Foťák a videokamera - po stisknutí tlačítka spouště na boku hodinek se z vás stanou opravdoví špióni, pomocí dotykového displeje můžete lehce přepínat mezi fotoaparátem a videokamerou. Navíc pomocí funkce triků, uděláte z vašich fotek i videí nezaměnitelný originál.

Stopky a časovač - jednoduchým způsobem můžete měřit čas nebo ho odpočítávat, navíc si vybírejte z 10-ti zábavných motivů, které stopky a časovač nabízí.

Záznamník hlasu s měničem - nahrajte si vlastní zvukový záznam na hodinkách a zkuste ho třeba i upravit s naším skvělým měničem hlasu. Pokud si chcete užít opravdovou legraci, použijte zabudovaný měnič hlasů a smíchy se neudržíte. Vybírejte z 5-ti různých variant změny hlasu a vše si nezapomeňte uložit.

Budík - funkce budíku v hodinkách je naprosto úžasná a originální, nejen, že můžete vybírat ze spousty úžasných motivů  a zvuků budíku. Vy si můžete i nahrát vlastní zvuk buzení -třeba hlas tatínka :-)

Hry - jak je již zvykem u výrobků značky Vtech, tak také hodinky mají zabudované hry, které cvičí postřeh, rozvíjí logické myšlení a podporují i jemnou motoriku prstů, zahrát si můžete na detektiva, skládat puzzle a nebo chytit tančící notu. Vše hrajete přímo na dotykovém displeji vašich hodinek.

Nabízí spoustu zábavy i bezpečné hry pro děti již od 4 let.

Výrobek má splněné všechny potřebné certifikace vyžadované v ČR, EU i USA pro použití výrobku jako hračky pro děti.




Parametry

ISBN kód:
3417761557037
EAN kód:
3417761557037

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.