x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2022

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
720L153494333
EAN kód:
9788075543509
Autor:
JUDr. Pavla Hloušková, Mgr. Dana Roučková, Mgr. Zdeněk Schmied, Mgr. Petr Schweiner, Mgr. Ludmila Tomandlová, JUDr. Jan Vácha, Ph.D.
Výrobce:
ANAG
Popis zboží

Publikace, která svým formátem již tradičně navazuje na předchozích 14 úspěšných vydání, obsahuje vedle platného znění zákoníku práce a celé řady dalších souvisejících zákonů i podzákonných právních předpisů též podrobné komentáře k jednotlivým konkrétním ustanovením zahrnující nejen všechny změny v zákoníku práce, zákoně o zaměstnanosti a zákoně o inspekci práce, ale i komentáře k některým dalším souvisejícím právním předpisům (např. v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, odměňování,

Podrobněji ke změnám
Podle potřeby odkazují rovněž na aktuální soudní judikaturu. V těchto komentářích jsou vedle zdůraznění aktuálních změn právní úpravy podle potřeby prezentovány i první poznatky a zkušenosti z aplikace problematičtějších ustanovení poslední novely zákoníku práce (zákon č. 285/2020 Sb.), z nichž některé nabyly účinnosti až dnem 1. ledna 2021 (např. délka dovolené a její čerpání „v hodinách“, uvolňování zaměstnanců na tábory dětí a mládeže a pro jiné obdobné činnosti v oblasti sportu, možnost zavedení sdílených pracovních míst, valorizace náhrad majetkové a nemajetkové újmy v důsledku pracovního úrazu nebo nemoci z povolání s následkem smrti).

Využití publikace
Publikace je určena širokému okruhu uživatelů, neboť podrobný komentář je přizpůsoben nejen každodenní potřebě zaměstnavatelů, především jejich personalistů a mzdových účetních, ale také vedoucích zaměstnanců ve firmách, stejně jako zaměstnancům nebo jejich zástupcům (odborovým organizacím), dobře však poslouží i jako užitečná pomůcka pro nejširší odbornou i laickou veřejnost. Její ambicí není vědecké pojednání o příslušných právních předpisech, nýbrž je zaměřena spíše na praktické potřeby uživatelů, jimž je určena.

Parametry

EAN kód:
9788075543509
Vazba:
vázaná
Počet stran:
1392

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.